5 modetrender vi ser överallt i 2019

by viplady.info

Vem säger nyår, säger ny garderob. Bra! Självklart kommer jag att behålla de flesta av mina kläder, men jag tycker fortfarande om att uppdatera min garderob genom att ge några årstrender som jag gillar. Så jag har sammanställt en lista över kläder och tillbehör som du förmodligen kommer att se i 2019.Le short de cycliste

Cykelshorts

Det tog mig lång tid att älska det här modet , Nu när jag vet hur man ordnar det, får jag mer och mer smak och det är definitivt en titt jag ska ta i sommar.

Le Blazer översized

Blazer är alltid med dig år efter år. Det är bara att återuppfinna varje år. För år 2019 är blazern ganska överdriven snarare än justerad.

Grön och neon gul

En färg som slår, vill du ha en? Här är en! Grön och neon gul är närvarande om den inte redan finns i butikerna. Ett litet knep för att behärska neontrenden: Ge dina neonbitar neutrala färger som svart eller beige.

Retro Örhängen

Välj guldfärgade örhängen i retrostil för att klara din outfit. Örhängen med ovala, runda former är för närvarande mycket populära och ger ditt ansikte en fin punkt av ljus.

Chunky Sneakers

Du hittar dessa skor i olika storlekar. Var noga med att välja en storlek som inte deformerar din siluett för mycket. Å andra sidan verkar det ha en stor fot. Om det ordnas korrekt kan du skapa en fin look. Ordna det med en maxi kjol eller med dina rutiga byxor.