Goddess av melanin: den mörkaste modellen i världen vinner Internet

by viplady.info

flicka modell med kolsvart hy flicka modell med kolsvart hy. ,

”Om du har tur att vara annorlunda än de andra, ändras aldrig!” – Cody berättar Diop från senegalmodellen. För två år sedan, Cody var föremål för förlöjelse – mobbade över henne på grund av hennes otroligt mörka hud – så svart att den andra mörkskinniga flickan såg blek jämfört med Cody. Men efter att kvinnan bestämde sig för att göra skillnaden i värdighet, förändrades hela hennes liv. Nu Cody – ”melanin Goddess”, hennes instagrama flera hundra tusen abonnenter och deras bilder på Facebook är fulla av kommentarer från människor som beundrade runt om i världen

melanin3

.

2

melanin4

melanin5

melanin6

melanin7

melanin8

melanin9

”jag kränkande repliker i sitt tal hört på grund av färgen på min hud hela min barndom, – säger Cody, som växte upp i Paris. – Och även nu missbrukade människor mig ibland på internet om att jag missbrukades i den tonen, men jag har lärt mig att älska .. mig själv, inte uppmärksamma alla dessa negativa människor. ”Nu 19 år Cody, och att en sådan inställning till livet och hennes utseende verkligen gör det speciellt. ”Jag vill att de ska säga systrar, att om du är oavsett hur man ser på insidan vacker” – säger Cody

melanin10

.

melanin11

melanin12

melanin13

melanin14