Modell Natalia Shardin och Tatuering

Natalia Tillbedjan Shardin Modellfotografi. Andra deras passion – naturligtvis tatueringar. Om sig själv och sin lilla tatuering Natalia säger vår tidning i denna artikel.

Natalia Shardin

Just nu bor jag i Moskva, med sin älskarinna, arbetade jag som administratör i ”Freshdead” streetwear butik. Min största oro – det är på väg att skjuta. Jag vill känna igen mig själv i detta avseende och uppnå stor framgång, och jag strävar efter ingenting.

Om Tatueringar kan säga mycket, men en av mina favoriter – en sjöstjärna på bröstet. Tanken var en besatthet, och jag bar den en lång tid, har ännu inte kommit i Minsk (vid tiden jag bodde i Vitryssland), rådde jag vänner Cyril ”Renor” Matusevich att vända, och jag insåg att Jag var inte fel när jag såg skissen på ett hår-in-precis som jag ville. Och arbetade med mästare som Alexander och Gene Todryk Medusa. Han arbetar för närvarande med Eugene Clockwork’om.

Natalia Shardin2

Natalia Shardin3

I arbetade som servitör i TNT rockklubb i Minsk, när en av gästerna tittar på tatuering i form av kistor med fladdermusvingar på mina fötter, sade: ”Fashion strumpbyxor dig”

Natalia Shardin4

Natalia Shardin6